Screening, Advies & Opvolging

Training & Begeleiding

Supplementen & Ondersteuning

Weten wie je bent voor je het juist kan doen

Wij bij Fit and Firm geloven sterk dat elk lichaam anders is. Individueel en concreet advies van A tot Z aangepast aan uw specifieke noden. Dat is wat wij doen. Van exact te kunnen zeggen welke ingrediënten goed zijn voor u en waar uw lichaam goed mee omgaat, tailor-made programma's die naadloos aansluiten bij wat u écht nodig heeft, tot exact aangeven welke nutriënten uw lichaam kan gebruiken om het vitaler, sterker en weerbaarder te maken.

Gezonder = Energieker = Beter voelen, zijn, presteren

En wij zorgen ervoor dat u alle tools hebt om uw gezondheid te stimuleren. Want dat is onze specialiteit. Niet met algeen advies. Nee, informatie die enkel op u van toepassing is en waar u écht mee aan de slag kan. Heel het proces wordt voor u verzorgd op een individuele manier waar u en uw noden centraal staan. Want algemeen advies is op u niet van toepassing. We starten vanuit de basis en verzorgen heel het proces: Analyse, voeding, training en suppletie. Aan u de keuze. Elke tak binnen gezondheid wordt aangepakt op een leuke, innovatieve, dynamische en praktische manier. Wij maken mensen beter en sterker. Dat is onze visie die we elke dag nastreven.

Follow us (copy)

Contact

 

Eikenstraat 113 (Enkel op afspraak)
2840 Rumst

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858