"Mensen zijn de grootste kracht van een bedrijf. Gezondere en bewuste mensen betekent een performanter bedrijf met een duidelijke cultuur."

Gezonder betekent:

Energieker - Productiever - Pro-actiever- hogere weerstand - minder ziekte


Weten wie je bent voor je het juist kan doen. Mensen krijgen algemeen advies en te veel informatie die trends volgen. Deze informatie is echter niet geschikt voor hun gezondheid. Er is dus een overload waardoor je het bos door de bomen niet meer ziet. Maar wat is dan wel juist en hoe kom je het te weten? Daar geven wij een concreet antwoord op. Elk lichaam is anders. Wij zorgen voor kennis en tools die écht juist zijn en verschillen voor elke persoon Het doel is echter hetzelfde: mensen voorzien van concrete informatie die het hun mogelijk maakt zich beter te voelen en te zijn. Dat is wat wij doen en we zorgen dat mensen er mee aan de slag kunnen gaan.
Hieronder vindt u iets meer informatie over de pijlers die we hierboven aangeven. Kennis geeft bewustere en dus betere keuzes. Deze betere keuzes zorgen ervoor dat je je beter in je vel voelt en beter kan presteren. Mensen worden dus energieker en performanter. Voor een bedrijf zijn werknemers de belangrijkste kracht. Energiekere en betere mensen betekent dus een performanter bedrijf met een duidelijke bedrijfscultuur die op lange termijn achter zijn werknemers staat.

Energieker

Kennis en informatie geeft bewustere keuzes. En bewustere keuzes over je lichaam, voeding en beweging legt minder druk op je lichaam. Hierdoor heb je minder energie nodig om bepaalde zaken te verwerken. Een goed voorbeeld is de spijsvertering. Door voeding te eten waar je lichaam goed mee omgaat en makkelijk verteert, zal het minder energie vragen van je lichaam. Concreet zou bijvoorbeeld de befaamde middagdip (heel moe een uur na je maaltijd) na de lunch fel kunnen verminderen. Door onze tools zijn wij in staat om exact aan te geven met welke voedingsingrediënten jouw lichaam goed omgaat en verteert. En dan gaat het over ingrediënten, geen algemeen advies. Zo kan rundsvlees voor de ene goed te verteren zijn en voor de ander niet. Hetzelfde met groenten: welke groenten (uien, paprika's, artisjok, groene bonen, etc.). Elk lichaam is anders en op op onze manier tonen we dat echt aan. Kleine details maken grote verschillen. Door de toename in energie voel je je beter en presteer je ook beter.

Productiever

Als mensen zich lichamelijk goed voelen hebben ze voldoende energie. Deze energie wordt gebruikt om actief te zijn in hun dagelijkse activiteiten zoals werk, gezin en sociale activiteiten. Door individuele informatie over verschillende vlakken te geven die goed is voor het lichaam, zal het energiepeil stijgen. Beter voelen is beter presteren tijdens het werk. En zo stijgt de individuele en gezamenlijke produciviteit van een bedrijf.

Pro-actiever

Je beter voelen heeft een goede invloed op je lichaam. Je merkt meer dingen op en bent alerter. De juiste beweging en voeding heeft hier een grote invloed op. Zo zal je pro-actiever en scherper zijn door de juiste beweging voor jouw lichaam te doen. Dat kan gaan van korte pauzes met beweging te implementeren tot aan te geven welk type training het meest geschikt is voor jou: fietsen, lopen, fitness, yoga, ... Bewust met je gezondheid omgaan zal je alerter en pro-actiever maken.

Hogere weerstand

Vitamines en mineralen zijn de belangrijkste nutriënten voor je lichaam en vormen de basis. Deze komen uit je voeding. Bij een zeer rijke en gevarieerde voeding is het mogelijk om al deze vitamines en mineralen uit enkel je voeding te halen. Dit is echter niet haalbaar voor +95% van de mensen. Hierdoor komen er vaak tekorten voor in het lichaam en deze tekorten bouwen zich op op lange termijn. Vitamines en mineralen zorgen voor je weerstand en weerbaarheid tegen bacteriën en ziektes. Als er tekorten zijn zakt deze weerstand. Onze tools laten toe om specifieke tekorten in deze nutriënten te ontdekken. Deze kan dan worden aangevuld via de voeding of suppletie. Zo verhoogt de natuurlijke lange-termijn weerstand die de basis vormt van je lichaam.

Minder ziekte

Gezonde mensen zijn energieker, productiever, pro-actiever en hebben een hogere weerstand. Hierdoor zijn ze minder vatbaar voor ziektes. Op deze manier zal het ziekteverzuim dalen.

Follow us (copy)

Contact

 

Eikenstraat 113 (Enkel op afspraak)
2840 Rumst

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858