"Een ontdekking die me echt inzicht heeft gegeven op waar ik sta, wie ik juist ben en hoe mijn lichaam is op elk mogelijk vlak. Zowel mijn sterke kanten als de verbeterpunten werden duidelijk aangetoond en uitgelegd op een positieve en fijne manier. De conlusies en het advies waren concreet en haalbaar. Het vormt echt een leidraad naar meer energie en me beter te voelen."

Van wetenschap, kennis en ervaring tot een persoonlijke leidraad


Bij de testing maken we gebruik van een tool die op basis van metingen een bepaalde output genereert. Deze output wordt met u besproken en nadien door onze kennis en ervaring vertaald in een individueel rapport. De belangrijkste resultaten worden met u besproken, tijdens of nadien, zodat u begrijpt welke informatie belangrijk is. Aan de hand van de resultaten en mogelijke doelstellingen die in samenspraak worden gemaakt, krijgt u specifieke tools en begeleiding zoals voedings- en beweegschema’s die zijn aangepast aan uw noden en doelen. Zo komen we tot een duidelijke leidraad met een duidelijke visuele interpretatie die voor u begrijpelijk, richtinggevend én persoonlijk is. De informatie die wordt weergegeven is concreet, juist, gestoeld op studies en wetenschap, en eenvoudig om te begrijpen. Zo beschikt u over alle informatie om aan de slag te gaan en uw gezondheid te optimaliseren.

"Weten waar mijn lichaam goed mee omgaat, zowel op vlak van voeding als sport, is voor mij heel belangrijk geweest. Het rapport en de adviezen zijn heel concreet en individueel. Het is enkel van toepassing op mij en niet zomaar algemeen advies dat niet van toepassing is op mij."

De test zelf neemt slechts enkele minuten in beslag. Sommige testen zijn uitputtend, langdurig en repetitief. Met als resultaat veel tijdverlies voor 1 heel specifiek onderdeel (vb. uithoudings-, kleuren- en allergietesten). Dan ontbreekt ook verdere begeleiding en opvolging om eigenlijk te weten wat je met die informatie moet doen. Onze aanpak is heel wat anders. Een innovatieve, nieuwe en unieke testing die enkele minuten in beslag neemt geeft ons de informatie die we nodig hebben om aan de slag te gaan. Er is geen fysieke inspanning voor nodig. De output die we krijgen wordt geanalyseerd en geïnterpreteerd door een expert die de informatie met u bespreekt op het moment zelf of nadien, zoals overeengekomen. Nadien ontvangt u een rapport en bepaalde schema's aan de hand van de bekomen gegevens, de bespreking en de persoonlijke doelstellingen die door u of in samenspraak werden gesteld. Dit alles ter bevordering van uw gezondheid en energie.

Follow us (copy)

Contact

 

Eikenstraat 113 (Enkel op afspraak)
2840 Rumst

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858