“Geen enkel lichaam is hetzelfde en iedereen recht heeft op specifieke informatie over zijn of haar lichaam. Zo reageren verschillende individuen helemaal anders op dezelfde stimuli (voeding, training, prikkels) en heeft iedereen andere sterktes en tekorten waar ze specifiek op kunnen werken."

Over Fit&Firm


Fit&Firm is opgericht door Jeffrey Thys, gepassioneerd ondernemer met het doel mensen de informatie te voorzien om het beste uit zichzelf te laten halen. Fit&Firm is ontstaan uit zijn passie voor algemene gezondheid, voeding en sport, iets waar hij dagelijks mee in contact kwam als professioneel atleet en Olympiër van het Belgische hockeyteam. Door zijn ervaringen als coach, begeleider en sporter en atleet gelooft hij sterk dat gezondheid en bewustzijn essentieel zijn om je fysiek en mentaal goed te voelen. Hierdoor krijg je bewust en onbewust meer energie. Door zijn ervaring met het trainen van mensen, screenen en opzetten van programma’s om doelen te bereiken, weet hij uit eerste hand dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Dat wijzen de resultaten ook steeds uit. Door de toepassing van screening en testing komen mensen écht meer te weten over zichzelf en zijn/haar lichaam en geest. Met deze informatie worden schema’s opgesteld ter versterking van een persoonlijk traject dat juist, concreet en op maat is van het individu.

"Iemand krijgt op een heel korte tijd zeer gedetailleerde informatie over zijn/haar lichaamssamenstelling, een wellness score, (niet) aanbevolen voedingsingrediënten, een analyse van het autonoom zenuwstelsel, sportadvies en nog veel meer. Als je al deze testen apart doet kost het vaak weken tijd, is de ervaring onaangenaam of uitputtend, is het advies algemeen en kost het handenvol geld. Deze manier van werken is veel efficiënter, aangenamer en beter om op te volgen. Alle informatie op 1 plaats met een individueel rapport, specifieke schema’s die zijn aangepast aan de persoon in kwestie en een opvolging die mensen in staat stelt om echt beter te worden. Dat is ook het doel: individuele informatie voor betere resultaten.”

Doorheen de jaren is Jeffrey een expert geworden in het lezen, interpreteren en concreet samenvatten van de opgezette screenings en is erkend begeleider van de uitgevoerde testen en de interpretatie ervan. Honderden mensen werden ondertussen begeleid in een traject waar een goede gezondheid en energie centraal staan met fantastische resultaten als gevolg. Door zijn ervaring in topsport en het bedrijfsleven kent hij het belang van gerichte informatie en de positieve invloed die de toepassing hiervan heeft op het lichaam. Verder heeft hij een universitair diploma met een master na master op Vlerick business school. Dit combineerde hij met zijn sportieve uitdagingen die hebben geleid tot meerdere Belgische en internationale medailles en zijn deelname aan de Olympische Spelen in Londen 2012. Samenwerken in teams om tot goede resultaten te komen is dan ook iets wat hij zelf hoog in het vaandel draagt. In 2013 ontving hij de prijs "Vlaams Topsportstudent van het jaar: een uitreiking over alle Vlaamse universiteiten en hogescholen voor de combinatie van afgewerkte studieresultaten en topsport."

Follow us (copy)

Contact

 

Eikenstraat 113 (Enkel op afspraak)
2840 Rumst

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858