"Onze specifieke vragen over locatie en benodigdheden waren geen enkel probleem. Gezondheid is bij ons al jaren iets wat we willen aanpakken op een manier die past voor iedereen en toch voor iedereen verschillend is. Op deze manier is dat eindelijk mogelijk en we waren onder de indruk van de motiverende aanpak die resultaat heeft bij onze groep."

Bij ons of op locatie


Individuele afspraken
Het voordeel van onze diensten is dat we mobiel zijn. Voor individuele afspraken kan u op afspraak komen op ons kantoor. Voor details kan u terecht op de contact pagina.
Bedrijven
Voor bedrijven zijn er verschillende opties. Dit kan op een centrale locatie als deel van een gevarieerde dag waarin er de mogelijkheid op verschillende activiteiten kan worden voorzien, of bij u op het bedrijf. Het grote voordeel is dat onze tools mobiel zijn en we niet vasthangen aan een bepaalde locatie omdat onze apparatuur draagbaar is. Zo kunnen we one-on-one screenings doen van een uur met de nodige informatie die op het moment wordt meegegeven en later wordt ondersteund door een rapport. Het is echter ook mogelijk om meerdere mensen per uur te voorzien van de testing en dat er later een rapport wordt uitgedeeld met een algemene uitleg door onze expert. Nadien kunnen er dan vragen worden gesteld ter ondersteuning van het begrip en de bewustzijn. Er zijn dus verschillende combinaties en manieren mogelijk. Wij bezorgen u graag een demo met meer uitleg en een aangepaste formule op maat van uw bedrijf.
Groepen
Wenst u een avond te organiseren waar er meerdere mensen kunnen worden voorzien van een screening en een algemene uitleg met mogelijkheid tot individuele vragen nadien? Vanaf een bepaald aantal mensen komen wij tot bij u en voorzien wij een geweldige avond of dag die in teken staat van algemene gezondheid. Contacteer ons vrijblijvend voor meer uitleg over een inspirende en motiverende ervaring.
Partners
Wij werken samen met enkele partners die gespecialiseerd zijn in verdere begeleiding van personen bij specifieke resultaten of bij vraag. Dit zijn life coaches die instaan voor de ondersteuning en begeiding op mentaal vlak, dokters die gespecialiseerd zijn in bepaalde domeinen, personal trainers die uw sport- en/of voedingsschema opvolgen op lange termijn, etc. Zo krijgen we een sterk team om een volledig pakket en begeleiding te voorzien of het vlak van lichamelijke en geestelijke opvolging. Wij doen dit vanuit het "gezonde geest in een gezond lichaam" principe.

Follow us (copy)

Contact

 

Eikenstraat 113 (Enkel op afspraak)
2840 Rumst

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858